Udskriv  
 

børnesøen

 

kun ved børnesøen er der en Fangstgranti samt fangstbegrænsning


Grantien gives når ejeren giver sit ok ikke før

 
Det er i dag en stor succes, da selv de mindste i familien nu har mulighed for at blive fanget, af denne dejlige oplevesel nemlig at mærke denne nærnkontakt til natueren.

Søen ligger i forbindelse med vores store sø og der er derfor nem adgang for både forældre og børn.
Alle børn under 12 år kan fiske i børnesøen og der sættes ørreder ud på til 500 Gr.

for at give alle børne en mulighed for en succes vil denne måde være gældende så længe den er vist her på siden, alså fang 5 fisk for pris 155 kr. størsler op til 500 Gr.

Sådan er det muligt at hele familien kan få en hyggelig dag ved frueskov lystfiskersø, da alle nu har mulighed for at være aktive, enten med at fiske, slappe af og nyde stedet, og hvis børnene mangler noget at beskæftige sig med, har vi vores legeplads.

Se frere bilder fra  børnesøen
  

Det er i dag en stor succes ved Børnesøen da selv de mindste i familien nu har mulighed for at blive fanget, af denne dejlige oplevesel nemlig at mærke denne nærkontakt til naturen. Søen ligger i forbindelse med vores store sø og der er derfor nem adgang for både forældre og børn. Alle børn under 12 år kan fiske i børnesøen og der sættes ørreder ud fra ca. 300 g-1,2 kg for at give alle børne en mulighed for en succes vil denne måde være gældende så længe den er vist her på siden, alså fang 5 fisk for pris 120 kr. størsler fra 300g op til 1,2 kg Sådan er det muligt at hele familien kan få en hyggelig dag ved frueskov Lystfiskersø, da alle nu har mulighed for at være aktive, enten med at fiske, slappe af og nyde stedet, og hvis børnene mangler noget at beskæftige sig med, har vi vores legeplads.

Åbenningstider

 

Kl. 04.00 - 24.00 - året rundt

 

Nyhedsbreve for lystfiskere


Abonner på nyhedsbreve med tips, tilbud og nyheder om særlige arrangementer mm.
Navn 
Email 
Email 
Frueskov Lystfiskersø | Frueskovvej 2 | DK-6340 Kruså | 0045 7460 83 75 | Mobil 0045 2241 4979